Praktijk

Als jij goed in je vel zit op fysiek, energetisch en mentaal vlak ben je tot meer in staat dan je nu denkt.

 

Tijdelijke klacht, Chronisch ziek of kerngezond?

Er zit meer in jou! Het is tijd om op een persoonlijke en eigen manier te leren het maximale uit jouw leven te halen.

Je bent meer dan welkom om (weer) in jouw kracht te gaan staan!

"It's time to shine your light!!"

In mijn praktijk werk ik met CAM therapieën en behandelvormen die goed aansluiten op bekende reguliere benaderingen. Met mijn expertise en kennis kijk ik naar jou, jouw klacht en de omstandigheden waarin je nu bent en waarin de klachten zijn ontstaan. Als basis zet ik een Energetische behandeling in aangevuld met psychosociale gesprekken zodat jij meer inzicht krijgt in je klacht(en).

 

Jouw klacht of vraag komt meestal niet zomaar. Er is vaak meer aan de hand en de verschillende factoren houden de klachten in stand of verergeren deze juist. Je kunt hierdoor minder goed herstellen, je voelt je minder fit, je ervaart meer pijn en/of vermoeidheidsklachten dan nodig en/of er ontstaan meer mentale klachten. Allemaal klachten waardoor je niet het maximale uit jouw leven kan halen.

Tijd om daar iets aan te gaan doen!

Er zijn verschillende manieren om jou en jouw energie weer in beweging te brengen. Ik gebruik een holistische en psychosociale benadering, met de nadruk op het verminderen van jouw fysieke en vermoeidheidsklachten, het identificeren van stressoren en het aanpakken van ervaringen uit het verleden.

Hoe het werkt?

Na een uitgebreide intake met vragen over je huidige situatie, ervaringen die je hebt meegemaakt en je hulpvraag stel ik samen met jou een behandelplan, inclusief behandel frequentie op en plannen we de afspraken in. Dit geld ook voor de online begeleiding.

Door de behandeling en therapie krijg jij rust, meer inzichten en afname van klachten. (Let op: deze behandelingen zijn geen vervanging van reguliere behandelingen).

Een behandeling met Energetische therapie vindt plaats in de behandelkamer waar ik gebruik maak van een behandeltafel. Je neemt hierop plaats met kleding en zonder schoenen Afhankelijk van de hulpvraag behandel ik met mijn handen een deel of delen van jouw lichaam. Dit kan met en/of zonder aanraking zijn.

​​

Vergoedingen

De praktijk is aangemeld bij de beroepsvereniging VVET en daardoor ook aangesloten bij de geschillen en klachten commissie van Quasir. Ben je aanvullend verzekerd? Dan bestaat er de mogelijkheid (een deel van) de behandeling vergoed te krijgen. Kijk goed naar de voorwaarden of neem vooraf contact met mij of je verzekering op of kijk op deze lijst: 

https://www.vvet.nl/voor-consumenten/vergoeding-zorgverzekeraars/

Top Psyso

Binnen het collectief Top PsySo  bieden we multidisciplinaire behandelingen aan op het gebied van Psyche en Somatiek. 

Zie de website voor mogelijkheden: www.toppsyso.nl

Bekijk hier de Tarieven en plan direct zelf je afspraak in

KdMC - Consultancy is te bereiken via het contactformulier of bel 

+31 639 441 411

info@kdmc-consultancy.com

Poort van Borne - Theresiaplein 1 A-23  

(op afspraak)

&

Amsterdam Zuid-Oost

(op afspraak) 

Privacyverklaring & AVG

algemene voorwaarden

Deze website kan gebruik maken van Cookies

  • Grijs Facebook Icon
  • LinkedIn - grijze cirkel

©2019 door KdMC - Consultancy.